Over ons

ACVO is een organisatie voor praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en vakkundig veiligheidsadvies. ACVO is praktisch, innovatief en klantgericht. Wij bieden een hoogwaardig programma van diverse opleidingen en advieswerkzaamheden. Door middel van afwisseling tussen praktijkcases, theoretische benadering en interactieve werkvormen bieden wij onze opleidingen aan. Niet alleen voor open inschrijvingen kunt u bij ons terecht, ook voor een maatwerkopleiding bij u op locatie bieden wij diverse mogelijkheden. Met docenten uit de praktijk zorgen wij ervoor dat, onze opleidingen actueel zijn en gericht op de kennis die er op de werkvloer benodigd is!

Kennisoverdracht wordt afgewisseld met praktijkcasussen en interactieve werkvormen!

Docenten van onze opleidingen zijn ook dagelijks in de praktijk bezig, zij weten wat er op de werkvloer speelt!

Door middel van diverse e-learning pakketten kunt u bij ons leren op het moment dat het u uitkomt!

Onze opleidingen kunt u niet alleen als open inschrijving volgen, maar is ook beschikbaar als maatwerkopleiding bij u op het bedrijf!

Wij hebben adviseurs in huis die u kunnen adviseren op allerlei vlakken op het gebied van veiligheid, van een Hoger Veiligheidskundige, Intergraal Veiligheidskundige, R-DLP tot een kwaliteitsadviseur AVG!

Elke klant is bij ons anders, of u nu voor een opleiding komt of voor hulp bij uw managementsysteem. Iedereen krijgt een persoonlijk en gericht advies!

Rijdt u in een elektrische of hybride auto? Wij hebben een laadpaal met 2 oplaadpunten op onze parkeerplaats staan. U kunt bij ons op kantoor om een laadpasje vragen.