R-DLP examentraining

Doel van de training

Met deze training bereiden wij u zo goed mogelijk voor op het theorie- en praktijkexamen R-DLP van CROW, zodat u deze met goed gevolg af kunt leggen.


Inhoud van de training

In de training wordt de publicatie CROW 400 in vogelvlucht doorlopen. Het is dus belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de inhoud hiervan. Hierna zal de focus met name liggen op het maken van een proefexamen en het kunnen uitvoeren van metingen met bijbehorende acties. U wordt getraind in het gebruik van de meters en de werkwijze hiervan in combinatie met de CROW 400.


Duur van de opleiding

Één dag van 8.00 uur tot 16.30 uur


Voor wie

Deze training is voor iedereen die goed voorbereid wil deelnemen aan het R-DLP examen van het CROW. Na het behalen van dit CROW examen mag u aan het werk in alle veiligheidsklassen.


Toelatingseisen

Bij voorkeur in het bezit van een certificaat voor het werken in de veiligheidsklassen 'Oranje' en 'Rood niet-vluchtig'.

Indien u niet in het bezit bent van bovenstaande certificaat adviseren wij u om voorafgaand aan de examentraining de opleiding DLP-Basis te volgen.

Let op: Deelnemers aan deze opleiding dienen in het bezit te zijn van de Publicatie CROW 400. Deze kan worden aangeschaft via www.crow.nl (https://www.crow.nl/publicaties/werken-in-en-met-verontreinigde-bodem). U kunt ook kiezen voor een online versie.

Let op: Aanmelden voor het R-DLP examen kunt u rechtstreeks doen bij CROW.

Momenteel is CROW bezig met het herzien van de R-DLP examens, de nieuwe R-DLP examens worden vanaf 14 november 2023 verwacht. (Nieuwsbericht CROW https://www.crow.nl/over-crow/nieuws/2023/augustus/uitstel-livegang-examens-r-dlp)


Opleidingen via open inschrijving

Alle ingeplande opleidingen kunt u hieronder vinden onder het kopje 'Direct inschrijven'. Bij voldoende deelname start een opleiding bij u in de regio.


In-company opleiding

Deze opleiding kunt u ook in kleine groepen binnen uw bedrijf door ons laten verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Direct inschrijven

Datum (start) Titel Plaats  
19.06.2024 R-DLP examentraining Zeist
18.09.2024 R-DLP examentraining Emmeloord
03.10.2024 R-DLP examentraining Zeist
24.10.2024 R-DLP examentraining Emmeloord
20.11.2024 R-DLP examentraining Zeist
12.12.2024 R-DLP examentraining Emmeloord