13 oktober jl. is er een nieuwe persconferentie geweest met betrekking tot de maatregelen rondom het Coronavirus. Wij zijn blij dat wij nog steeds op een veilige en verantwoorde manier onze opleidingen kunnen verzorgen. Wel hebben wij op onze locatie in Emmeloord de maatregelen aangescherpt en aangevuld. Maatregelen die wij hebben genomen, zijn:

  • Op onze cursuslocatie is het verplicht om anderhalve meter afstand te houden van elkaar, zowel cursisten onderling als met de docent en andere medewerkers. Hier is in zowel de opleidingsruimte als andere ruimten in ons pand voldoende ruimte voor.
  • Op onze doorlooplocaties (hal beneden, gang etc.) is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze mag afgedaan worden zodra er is plaatsgenomen achter de tafel in het lokaal. Zodra de cursist zich weer bevindt in de gang o.i.d., dient het mondkapje weer gedragen te worden. Onze medewerkers houden zich ook aan deze richtlijn.
  • Indien mogelijk werken zoveel mogelijk medewerkers vanuit huis, zodat er zo min mogelijk bezetting op ons kantoor is.
  • Bij binnenkomst staat er een desinfectiezuil waar iedereen zijn/haar handen kan desinfecteren. Iedereen is dit verplicht te doen bij binnenkomst en vrij om dit vaker op een lesdag te herhalen.
  • Groepen cursisten worden niet groter dan maximaal 12 deelnemers. Dit laat onze locatie op een verantwoorde manier toe.
  • Meerdere keren per dag worden handvatten, deurklinken, trapleuningen etc. gedesinfecteerd.
  • Medewerkers, docenten, examinatoren en deelnemers die ziekteverschijnselen vertonen (of gezinsleden), worden verzocht niet te komen en thuis te blijven.

 

Wij nemen de maatregelen zeer serieus en zijn ervan overtuigd, dat wij de risico’s tot een minimum hebben beperkt. Met de huidige informatie kunnen wij echter geen 100% garantie geven dat er geen besmettingen plaats kunnen vinden. Echter hebben wij alle maatregelen genomen om dit tot een minimum te beperken.

Lees hier ons Coronaplan welke wij hebben opgesteld via www.mijncoronaplan.nl.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen: 0527 – 61 21 36  of opleidingen@acvo.nl.