In veel nieuwsberichten horen we inmiddels dat er een oproep wordt gedaan om op basisscholen en middelbare scholen leerlingen te leren reanimeren. Ook wij zijn daar voorstander van en vinden dat het ontzettend belangrijk is om te kunnen reanimeren. Ook op de werkvloer is het belangrijk om te weten hoe je moet handelen als er dit soort situaties voorkomen.

Wat doet u als er een bedrijfsongeval plaatsvindt en 1 van uw collega’s gewond raakt? Weet u wat u moet doen als 1 van uw klanten die op bezoek is bij u opeens niet goed wordt? En hoe handelt u als er een brand is en u het hele pand moet ontruimen?

Wellicht zijn dit allemaal vragen waar u wel eens over nadenkt, maar waar u het goede antwoord misschien niet op weet. Bovenstaande onderwerpen worden allemaal behandeld tijdens een BHV opleiding. BHV is ontzettend nuttig om te hebben tijdens uw werk, maar ook in uw privé situatie bent u dan beter voorbereid op ongevallen.

Hebben wij u wakker geschud? Vraag dan meer informatie op over de BHV opleidingen die wij aanbieden! Dit kan bij u in-company op het bedrijf, maar u kunt zich ook aanmelden voor een open inschrijving.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op: 0527 – 61 21 36 of opleidingen@acvo.nl.