Vanaf 1 juni verzorgen wij, naast een aantal digitale opleidingen, ook weer opleidingen in ons opleidingslokaal! Uiteraard houden wij hierbij de maatregelen van het RIVM in acht en verzorgen wij onze opleidingen in kleinere groepen.

Een aantal belangrijke maatregelen die wij hebben genomen:

  • 1,5 meter wordt overal in acht genomen, zowel in het lokaal als tijdens de lunch.
  • Er staat een desinfectiezuil beschikbaar bij het betreden van het pand, waar iedereen gebruik van kan maken.
  • Looppaden in het lokaal zijn verruimd.
  • Medewerkers, docenten en cursisten die ziekteverschijnselen vertonen (of gezinsleden), worden verzocht niet te komen en een nieuwe afspraak te maken.
  • Meerdere keren per dag worden handvatten, deurklinken, trapleuningen etc. gedesinfecteerd.

Dit zijn een aantal speerpunten, wij hebben een plan opgesteld via www.mijncoronaplan.nl waarin al onze maatregelen zijn opgenomen.

Kortom, vanaf juni organiseren wij in kleinere groepen weer VCA, BHV, Heftruck en DLP opleidingen! Kijk voor de diverse data in ons opleidingsoverzicht en meld u snel aan. Wij merken dat de animo groot is omdat er meerdere diploma’s zijn verlopen en er zijn minder plaatsen beschikbaar tijdens een opleiding. Meld u dus op tijd aan! VOL = VOL.

Heeft u nog vragen over onze maatregelen of wilt u meer weten? Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 0527 – 61 21 36 of per mail; opleidingen@acvo.nl.