Bent u als calculator en/of werkvoorbereider goed op de hoogte van de regels die gesteld zijn in de publicatie CROW 400? De CROW 400 is geen voorschrijvend document, dat betekent dus dat er meer eisen bij de opdrachtgever liggen! Daarom is het belangrijk om over de juiste kennis en informatie te beschikken over de verantwoordelijkheden die u wél en juist ook niet hebt.

Hiervoor hebben wij een e-learning module opgesteld, waarbij Henk van Dijk de belangrijkste modules en hoofdstukken van de publicatie CROW 400 doorloopt. Deze module is een aanvulling op de opleiding DLP voor Calculatoren, maar is ook als losse module een goede uitleg voor Calculatoren en Werkvoorbereiders.

 

Onderwerpen die onder andere behandeld worden:

  • Verantwoordelijkheden opdrachtgever
  • Verantwoordelijkheden opdrachtnemer
  • Werking van de systematiek CROW 400

 

De kosten voor deze module bedragen € 49,50 exclusief 21% BTW. Hiermee kunt u op elk gewenst moment inloggen in het e-learningsysteem en de module doornemen!

 

Mocht u interesse hebben in deze, of andere e-learning modules? Kijk hier op de website of neem contact met ons op via opleidingen@acvo.nl of telefonisch: 0527 – 61 21 36.