Heeft u door de Coronacrisis nu ook opeens andere werknemers aan het werk dan normaal? Zorg ervoor dat uw medewerkers veilig en verantwoord aan het werk gaan! Momenteel vindt onze heftruckopleiding plaats in nog kleinere groepjes dan normaal. In groepjes van ongeveer 3 collega’s kan de opleiding bij u op het bedrijf plaatsvinden. Zo voorkomen wij dat er grote groepen met veel verschillende cursisten bij elkaar komen. Een ander groot voordeel is dat cursisten zo opgeleid worden op hun eigen heftruck.

Uiteraard nemen wij de regels en maatregelen van het RIVM in acht. Daarom verzorgen wij deze opleiding momenteel alleen in-company, zodat alleen de docent ergens naar toe moet, waar collega’s over het algemeen toch al samenwerken. Tevens houden wij de 1,5 meter afstand in acht, zorgt de docent voor desinfectiemiddel indien gewenst en komt de docent niet indien er klachten zijn die lijken op griepverschijnselen, hoesten en/of koorts. Daarnaast vragen wij ook deelnemers niet te komen indien deze klachten optreden.

Kortom, werk ook in deze tijd veilig en vraag wat de mogelijkheden zijn! Er is veel maatwerk mogelijk, zodat uw medewerkers er ook niet overbodig veel tijd aan kwijt zijn!

Neem contact met ons op via opleidingen@acvo.nl of telefonisch via 0527 – 61 21 36.