BHV (E-learning)

E-learning (digiboek)
Voorafgaand aan de opleiding, ontvangen de deelnemer aan de BHV-basisopleiding een digiboek. De deelnemer kan zich optimaal voorbereiden op het examen met het online cursusmateriaal.
Met een persoonlijke inlogcode kan de deelnemer op ieder gewenst tijdstip met zijn digiboek aan de slag. Een digiboek blijft 1 jaar in te zien en te gebruiken!

Hoe werkt de e-learning?
Door te klikken op de toegestuurde link komt de deelnemer op de startpagina van zijn persoonlijke digiboek. De lesstof is onderverdeeld in hoofdstukken. De deelnemer moet toetsvragen maken na ieder hoofdstuk, zodat hij kan controleren of hij de stof uit dit hoofdstuk begrepen heeft. De deelnemer kan (ook tijdens de les) een aantekening maken en deze opslaan in zijn digiboek. Mocht hij tijdens het leren een vraag willen stellen aan de opleider, dan kan hij dit doen via de functie ‘stel een vraag’.

Wanneer de deelnemer alle hoofdstukken heeft doorlopen en de bijbehorende toetsvragen heeft gemaakt, dan kan hij het proefexamen maken. Als hij hiervoor slaagt kan hij het certificaat met het eindresultaat downloaden. De deelnemer heeft dan het theoretische gedeelte afgerond. Voor het praktijk gedeelte voor het volledige BHV certificaat dient de deelnemer ingeschreven te worden bij een BHV opleiding waar de competenties beoordeeld worden.