Dit jaar bestaat ACVO 20 jaar! Een mooie aanleiding om voor een goed doel in actie te komen! Partner MijnMVO.nl haakt graag aan en samen zetten wij ons in voor KWF met Team ACVO / MijnMVO.

Op 16 en 17 mei lopen wij gezamenlijk mee met de SamenLoop voor Hoop in Emmeloord en met verschillende acties proberen wij ons doel van € 2020,- te halen voor KWF Kankerbestrijding.

    

“Hope” poppetjes te koop!
Koopt u een “Hope” poppetje van ons met een vanaf prijs van € 2,50 per stuk? Op 10 februari gaan wij als team een avond aan de slag om de voorraad poppetjes die wij op dit moment hebben aan te vullen. De poppetjes zijn te koop op het kantoor van ACVO aan Ecopark 36 te Emmeloord, maar in overleg kunnen wij u deze ook toesturen of aan huis brengen!

Laadpaal elektrische auto bij ACVO kantoor
ACVO biedt bezoekers de service een elektrische auto kosteloos te laden aan de laadpaal bij het kantoorpand. Op de balie op kantoor staat een spaarvarkentje met een flyer van de actie en wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd zodra men het laadpasje retour komt brengen.

Uiteraard wordt er gewerkt aan nieuwe acties door het team van ACVO en MijnMVO.nl, deze komen binnenkort voorbij!

Wenst u ons alvast te steunen bij het inzamelen voor KWF? Dan verwijzen wij u graag naar de volgende link, via welke u een donatie via iDeal kunt doen: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/acvoenmijnmvovoorkwf

Helpt u ons ook ons doel te bereiken? Heel erg bedankt!