Vandaag hebben we een vernieuwde VCA e-learning online gezet in onze e-learning omgeving. Nieuw in onze e-learning is onder andere dat de VCA Basisveiligheid en VCA VOL modules volledig zijn gescheiden, zodat de cursisten zich volledig kunnen richten op de VCA Basisveiligheid of VCA VOL leerstof. Onze Hoger Veiligheidskundige, Henk van Dijk, behandelt in de e-learning alle thema’s van de VCA met bijbehorende hoofdstukken uit het VCA Basisveiligheid en VCA VOL lesboek. Door zijn ruime ervaring worden er praktijkvoorbeelden en Veiligheidskundige tips gegeven in de e-learning.

Voordelen e-learning
U heeft 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving. Log dus in op ieder gewenst moment en doorloop de video’s en vragen. Het systeem houdt uw voortgang bij, hierdoor weet u precies waar u bent gebleven en heeft u een duidelijk overzicht van alle behaalde resultaten. Maak het leren flexibel: zet de video’s op pauze of spoel even een stuk terug. Kortom: u wordt flexibel voorbereid op uw VCA eindexamen.

Omdat wij u goed willen voorbereiden op het VCA eindexamen, ontvangt u naast de video’s kennisvragen en een digitaal proefexamen. De vragen zijn uiteraard geheel in de stijl van het officiële VCA examen. Uiteraard kunt u de VCA e-learning ook volgen in combinatie met een ééndaagse VCA opleiding.

Uw VCA examen halen? Meld u aan voor onze vernieuwde e-learning of voor onze VCA opleiding! Kijk hier voor meer informatie over de VCA e-learning.