Om de DLP en de R-DLP nog beter te kunnen ondersteunen en voor te bereiden op de lessen en het examen, heeft ACVO diverse nieuwe e-learning pakketten ontwikkeld.
Dit initiatief is ontstaan vanuit de gewijzigde toets- en eindtermen van de nieuwe publicatie CROW 400. Voor de DLP geldt dat hij minimaal 8 lesuren dient te volgen en minimaal 6 uur zelfstudie dient uit te voeren. De R-DLP moet een onafhankelijk examen afleggen bij het CROW. Onderstaand vindt u een overzicht en een korte omschrijving van onze nieuwe producten.

E-learning bij opleiding DLP + CROW 400
Om u op een praktisch en eenvoudige wijze te kunnen ondersteunen bij uw 6 uur zelfstudie, behandeld onze docent/Hoger Veiligheidskundige, Henk van Dijk, de modules de inhoud van de publicatie CROW 400 en deelt zijn ruime kennis en ervaring aan de hand van praktijkvoorbeelden. Door het volgen van de e-learning bereidt u zich beter voor op de les en op het aansluitende examen en voldoet u aan de toets- en eindtermen van de publicatie CROW 400. De e-learning wordt standaard aangeboden bij onze 1 daagse DLP opleiding.

E-learning bij opleiding R-DLP + CROW 400
In deze e-learning wordt de gehele publicatie CROW behandeld door onze docent/Hoger Veiligheidskundige, Henk van Dijk. U bereidt zich goed voor op het aansluitende examen bij het CROW en bent nog beter op de hoogte van de inhoud van de publicatie CROW 400. De e-learning wordt niet standaard aangeboden bij de R-DLP opleiding. Indien u gebruik wilt maken van de ondersteunende e-learning, kunt u deze optie bij ons aangeven. U kunt deze e-learning tevens combineren met de e-learning gasmeten, u ontvangt dan een combinatiekorting.

E-learning gasmeten (R-DLP examentraining)
Om u op een praktisch en eenvoudige wijze te kunnen ondersteunen bij uw studie voor uw R-DLP examen en voor het onderdeel gasmeten van het R-DLP examen, heeft ACVO in samenwerking met RAE benelux een e-learning ontwikkeld. De e-learning bestaat uit de volgende onderdelen:

• Module 1: De techniek van meetapparatuur
• Module 2: Gasmeten in de praktijk
• Module 3: Meetresultaten en maatregelen

De ondersteunende e-learning wordt niet standaard aangeboden bij de opleiding R-DLP examentraining. Indien u gebruik wilt maken van de ondersteunende e-learning, kunt u deze optie bij ons aangeven. U kunt deze e-learning tevens combineren met de e-learning R-DLP, u ontvangt dan een combinatiekorting.