Energieke Regio

Stichting Energieke Regio helpt bedrijven, maatschappelijke organisaties, verenigingen van eigenaars en woningbouwcorporaties met het verduurzamen van hun gebouwen. Zij betrekken daarbij de maatschappelijke-, financiële-, wettelijke- en comfortaspecten.

Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs bijna energieneutraal zijn. Maar ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten echter niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is groot.

Hoe kan Energieke Regio u helpen?
Bij Stichting Energieke Regio staan de behoeften en de doelstellingen van uw organisatie centraal. Daarnaast gaan zij uit van de wettelijke eisen die van toepassing zijn op uw organisatie. Dit betekent in de praktijk dat Energieke Regio zicht inzet om u van A tot Z te helpen bij het maken van de juiste keuzes om energie te besparen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Energieke Regio is onafhankelijk van leveranciers, installateurs, aannemers en andere uitvoerende partijen en denken daarom vanuit uw perspectief.

Ook kunnen zij u helpen met het zelf opwekken van duurzame energie met bijvoorbeeld zonnepanelen, met het verbeteren van het binnenklimaat in uw gebouw en het benutten van subsidies en fiscale voordelen.

Ga voor meer informatie naar de website van Energieke Regio door op onderstaand logo te klikken.